כמה מילים עלי
התחלתי את הקריירה שלי לפני 21 שנים. בהתחלה כטבח ולאחר מכן כמנהל ושף במסעדות בארץ, בקנדה, בארצות-הברית ובאוסטרליה. אני מייעץ למסעדות ברחבי הארץ, מכשיר צוותי מטבח ומעביר סדנאות.
בארץ, בין היתר, עבדתי במשך 5 שנים כסושי שף ומנהל במסעדת אונמי בתל-אביב, שם חוויתי לראשונה את התשוקה המתפתחת של הסועד הישראלי למטבח היפני. בהמשך זכיתי לעבוד לצד הסושי מאסטר של מסעדת "סושי סמבה ניו יורק" כאשר ביקר בישראל. העבודה המשותפת היוותה השראה עבורי לפיתוח מנות חדשות ושילוב טעמים יוצא דופן.
יש לי עבר עשיר בתעשיית האירועים הפרטיים, ותודעת אירוח, שירות והקפדה ברמה גבוהה. חוויתי, עבדתי וניהלתי אירועי יוקרה. את מה שלמדתי והפנמתי אני מביא איתי לאירועים שלי.
פירוש המילה "אומקסה" היא בחירת השף. במסעדת סושי ביפן נהוג להזמין ארוחת "אומקסה" כאשר אתה רוצה לאכול את המנות הטובות ביותר של השף. זו ארוחה המורכבת ממנות המשלבות מאכלים מהמטבח היפני ומנות סושי שונות.
בארוחת "אומקסה" יכולות להיות 16-8 מנות על מנת לחוות את סיגנונו של השף הכוללות מגוון רחב של טעמים. בנוסף, הארוחה מלווה בדרך-כלל במשקה יפני מסורתי סאקה או שיכר שזיפים.
הארוחה מתאימה לזוגות, אירועים משמחים, ימי כיף וגיבוש, פגישות חשובות, ארוחות ערב, מסיבות בריכה, מסיבות רווקות ורבקים וכמובן לאנשים שאוהבים לפנק ולהתפנק.
אורך הארוחה כ- 2-4 שעות, אך לא מחייב. זאת ארוחה שהזמן בה אינו פקטור ונועדה לאוהבים ולנאהבים.